Siirry sisältöön
Stannah porrashissi

Elämä jatkuu: Stannah 260 Siena porrashissit rintamamiestaloon

Lahdessa asuvalle pariskunnalle tuli tarve porrashissille, kun toisen puolison liikuntakyky heikkeni sairastumisen myötä. Jaloissa heikentynyt tunto teki vanhassa kolmikerroksisessa rintamamiestalossa liikkumisen mahdottomaksi.

Portaiden määrästä huolimatta muuttaminen rakkaasta kodista tuntui vaikealta, joten pian pari päätyi etsimään netistä tietoa porrashissivaihtoehdoista.

Taloudellista tukea porrashissin hankintaan oman kunnan vammaispalveluista

Vammaispalveluista saamiensa ohjeiden mukaisesti lahtelaispariskunta pyysi muutaman tarjouksen porrashisseistä asennuksineen. Lahtelaiset päätyivät valitsemaan Ovimaticilta kaksi Stannah 260 Siena porrashissiä, sillä Ovimaticin palvelu kartoitusvaiheessa oli ollut luotettavaa ja tehokasta.

Myös tarjottu hissimalli oli tyylikäs, jämäkän oloinen ja kestävä. Parille oli tärkeää, että tuolihissit sopisivat kodin ilmeeseen ja että hissin tuoli on tukeva sekä turvallinen.

Tyylikäs ja toimintavarma porrashissi sopii rakkaan kodin ilmeeseen

Lahtelaispariskunta kertoo olleensa porrashissiin ja asennusprosessiin todella tyytyväisiä.

”Ovimaticin palvelu vakuutti alusta asti. Jo esittelyvaiheessa tehtiin mittauksia ja suunnitelmia, joten myöhemmin tehty ostopäätös ei vaatinut enää uusia kotikäyntejä. Hissin asentaminen ei vaatinut portaikkoon mitään muutoksia ja lopputulos sopii siististi kodin muuhun ilmeeseen.”

”Tuolihissiin voi esimerkiksi valita omaan tyyliin sopivan kuosin ja kodin pintamateriaaleihin sopivat johdot. Asennustyö oli siisti ja asentajien palvelu ystävällistä ja mukavaa. Hissi on helppo taittaa seinää vasten, eikä näin vie tilaa portaikosta. Hissi on toiminut moitteettomasti.”

Asennustyö oli siisti ja asentajien palvelu ystävällistä ja mukavaa. Hissi on toiminut moitteettomasti.

Tuolihissi

Kokemuksia meistä

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down