Siirry sisältöön

Ovien automatisointi

Haluatko vaivattomuutta arkeesi ja helpottaa kotiinpaluuta? Onko käsikäyttöinen autotallin ovi käynyt liian raskaaksi? Vaihda autotallin käsikäyttöinen nosto-ovi automaattiseksi!

Oviautomatiikan ansiosta voi autosta nappia painamalla avata autotallin oven ja sulkea sen perässään. Oven lyhyempi aukioloaika myös säästää lämmitysenergiaa.

Samalla lisäät turvallisuutta. Ovikoneisto varmistaa, että autotallin ovi on alhaalla ollessaan aina lukittuna. Lisäksi ovi avautuu kertapainalluksella täysin auki, joten oven alalaitaan ei vahingossa törmää ajoneuvolla.

Automatiikan voi asentaa nosto-oviin, kippioviin sekä taitto-oviin. Vakiovarusteisiin kuuluu oven avaus kaukosäätimellä. Lisävarusteena saatavilla olevia ominaisuuksia ovat muun muassa koodiavaus, gsm-ohjaus ja induktiosilmukka.

Autotallin nosto-oven automatisoinnin hinta asennettuna on 550 euroa (Kuopion alueella). Hintaan kuuluu 2 kappaletta kaukosäätimiä ja koneiston asentamisen avaimet käteen -periaatteella. Asennus valmistuu muutamassa tunnissa.

Liike- ja teollisuuskiinteistön oven automatisointi

Muuttuiko liikekiinteistön käyttö niin, ettei käsikäyttöinen nosto-ovi enää riitä?

Automaattisesti toimiva ovi tarjoaa vaivattomuutta ja helppoutta. Samalla se on myös turvallinen, kun ovi varmasti aukeaa ylös saakka eikä jää törmäysvaaraa aiheuttavan alas.

Oven automatisointi kannattaa erityisesti korkeissa ovissa, sillä arjen kiireen keskellä voi olla hankala varmistaa, että käsikäyttöinen ovi on avautunut kunnolla ylös saakka.


Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down