Siirry sisältöön

Autotallien nosto-ovet

Turner Doorin autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin.

Turner Doorin autotallin nosto-ovet valmistetaan käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa, jossa pienetkin käyttöä helpottavat yksityiskohdat on huomioitu. Turner Doorin autotallinovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Ovien tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään silmää ja korvaa.

Turner 800 -sarja

Turner 800-sarja on huippulaadukas autotallin nosto-ovimallisto. Oven paksuus on 45 mm. Oven ulko- ja sisäpinnassa on vahvat, galvanoidut teräspellit, joiden sisällä on eristeenä polyuretaanivaahtoa.

Ovi on suunniteltu nimenomaan lämpimiin autotalleihin. Oven lämpöarvo on 1,0, eli se täyttää nykyiset rakennuspuolella asetetut lämmöneristysvaatimukset. Hyvin eristetty autotallin nosto-ovi säästää lämmitysenergiaa.

Turner 800-sarjassa on hihnavetoinen nostokoneisto, minkä ansiosta sen käyttö on hiljaista. Nosto-oven saa sekä käsi- että sähkökäyttöisenä. Suosittelemme jatkuvassa käytössä oleviin sähkökäyttöistä nostokoneistoa, sillä se lisää käyttömukavuutta ja lyhentää myös oven aukioloaikaa vähentäen lämmitysenergian kulutusta.

Valinnanvaraa on runsaasti niin pintakuvioinnin, värien kuin ikkunoidenkin suhteen. Nosto-oven lamellit on valmistettu vahvasta, galvanoidusta teräspellistä.

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down