Siirry sisältöön

Meistä

Pitkän linjan hissi- ja oviammattilainen

Perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella

Liikevaihto yli 1,4 m€

Asennettuja laitteita yli 
10 000 kappaletta.

Kunnossapidettävien laitteiden määrä yli 2000

Päivystämme 24/7

Yrityksen tarina

Ovimatic Oy perustettiin Kuopiossa vuonna 1988. Kuten nimikin kertoo, alun perin keskityimme nosto-ovien myyntiin, huoltoon ja korjaukseen. Parin vuoden kuluttua valikoimaamme tulivat myös hissilaitteet.

Jo alusta saakka toimintaperiaatteemme on ollut tehdä työtä ihmiseltä ihmiselle. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin. Käytännössä tämä tiivistyy kolmeen lauseeseen:

  • Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä parhaan hissi- ja oviratkaisun.
  • Me teemme sen, minkä lupaamme.
  • Yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu myös asennuksen jälkeen. Pitkät asiakassuhteet ovat ylpeydenaiheemme.

Asiakkaalle tämä näkyy helppoutena, huolettomuutena ja luotettavuutena. Ensimmäisenä autamme asiakastamme kartoittamaan tarpeensa. Vankan ammattitaitomme ansiosta pystymme selvittämään, millainen tuote sopii parhaiten hänen tarpeeseensa.

Kun tilattu tuote on asennettu, koulutamme asiakkaan tuotteen käyttöön. Huollamme laitteen ja jos siihen tulee toimintahäiriö, tulemme paikalle selvittämään tilanteen. Meillä on yhteistyökumppaneita ympäri Suomea, joten apua saa yleensä samana päivänä. Omien varastojemme ansiosta varaosia ei joudu odottamaan viikkoja.

Tuotteillamme on useiden vuosien takuuaika. Emme jätä asiakkaitamme hätään senkään jälkeen, vaan meihin saa helposti yhteyden ongelmallisissa tai muuten mietityttävissä tilanteissa.

Toimintatapamme on selvästikin miellyttänyt asiakkaitamme. Aloitimme kahden miehen yrityksenä, jossa johtotähtinä olivat hyvä palvelu ja vahva asiantuntemus. Vuosikymmenien mittaan olemme vakiinnuttaneet paikkamme yhtenä Suomen suurimpana hissi- ja ovilaitteiden toimittajana.


Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down