Siirry sisältöön

Teollisuuden nosto-ovet

Meiltä saat nosto-ovet mittaustyönä. Voit vaikuttaa itse esimerkiksi oven kokoon, väritykseen sekä mahdollisiin ikkunoihin ja niiden ominaisuuksiin.

Nosto-ovi valmistetaan tarpeidesi mukaan joko käsi- tai sähkökäyttöisenä. Jatkuvasti käytössä olevaan oveen suosittelemme koneistoa, mutta harvoin käytössä olevaan nosto-oveen voi sopia myös käsikäyttöinen avausmekanismi.

Autamme valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan nosto-oven, olipa kyseessä teollisuuskiinteistö, parkkihalli, konehalli tai muu erityinen oviaukko. Suurimmillaan teollisuuden nosto-ovet voivat olla leveydeltään 8 metriä ja korkeudeltaan 10 metriä.

Tarjoamme teollisuuden nosto-oviin myös ammattitaitoista korjausta ja huoltoa kaikille ovimerkeille: Ovimatic, Nassau, Turner, Crawford, Assa Abloy, Hörmann, Novoferm, Nice, Ovitor, Ideal, Stanley, Richard Wilcox

Nassau nosto-ovet

Nassau nosto-ovet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, kestävyydestään ja tyylikkäästä muotoilustaan.

Alumiiniovi on kevytrakenteinen ja paksuudeltaan 45 millimetriä. Alumiinilamellien välissä on eristeenä uretaanivaahto, joka pitää hyvin lämpöä. Sähkötoimisuus vähentää oven aukioloaikaa, mikä myös säästää lämmitysenergiaa.

Vaativaan teollisuus- ja varastokäyttöön suunniteltu Nassau 9000 valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit vaikuttaa esimerkiksi oven kokoon, väritykseen ja ikkunoiden kokoon sekä toiminnallisuuksiin.

Nassau ovet kestävät vaativassakin käytössä vuodesta toiseen. Laadukas koneisto takaa varmatoimisen ja turvallisen käytön.

Alla oleva linkki esittelee Nassau 9000 nosto-oven rakenteen, tilanvaraukset ja lisävarusteet tarkemmin.

Turner nosto-ovet

Turner 40 nosto-ovi on erittäin helposti muokattavissa asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Tämä on mahdollista erilaisten kiskojen, asennuksen, paneelipinnoitteiden, valoaukkojen ja ikkunamuotojen avulla.

Turner 40 nosto-ovessa käytetyt teräslamellit ovat materiaalina alumiinia kestävämpiä. Ovessa on käytetty eristeenä polyuretaania, joten ovi eristää hyvin lämpöä.  Nosto-ovi on saatavissa joko käsi- tai sähkökäyttöisenä.

Tutustu esitteestä tarkemmin Turner 40 nosto-oveen.

Turner 40

  • Turner 40 nosto-ovet tarjoavat kestävää laatua.
  • Lue tarkemmat tiedot Turner 40 nosto-ovesta esitteestä.

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down