Siirry sisältöön

Automaattiset ovet

Huollamme erilaiset automaattiset ovikoneistot ammattitaidolla ja luotettavasti. Huoltovalikoimaamme kuuluvat merkit Besam, Dorma, Tormax, GEZE, KONE, Gilgen, FAAC, KABA, Tormatic ja Abloy.

Oviautomatiikan avulla luodaan esteetöntä ja helppokulkuista ympäristöä meille kaikille. Jokainen ovi ja sen ympäristö ovat yksilölliset – niinpä ne vaativat hyvän suunnitelman ja toteutuksen toimiakseen oikein käyttökohteessaan.

Automaattiovijärjestelmät ovat kestäviä ja turvallisia, niinpä ne soveltuvat erinomaisesti myymälöiden ja liikerakennusten ovijärjestelmiksi. Meiltä löytyvät ratkaisut, mikäli tarvitset ovilehtiä, koneistoja tai täydellisiä ovijärjestelmiä. Lisäksi huollamme kaiken merkkiset ovikoneistot, kuten Besam, Dorma, Tormax, Rontu ja Abloy.

Liukuovet

Liukuoviratkaisuja voidaan toteuttaa monin eri tavoin, joko yhdellä tai kahdella ovilehdellä tai teleskooppiovella. Teleskooppiovella saadaan toteutettua leveämpi oviaukko käyttäen esimerkiksi kahta limittäin liukuvaa ovilehteä oviaukon molemmilla puolilla.

Besam liukuovikoneistot ja tyylikkäät ovijärjestelmät soveltuvat erittäin hyvin vilkkaasti liikennöityihin ympäristöihin ja muihin vaativiin oloihin. Liukuovikoneistot voidaan integroida osaksi Besamin liukuovijärjestelmää tai sovittaa monien olemassa olevien ovien vaatimusten ja asiakastoiveiden mukaisesti.

 

Saranaovet

Saranaovikoneistoilla voidaan automatisoida perinteisiä kääntöovia, jolloin ovista kulkeminen on helpompaa ja nopeampaa. Saranaovikoneisto on hyvä ratkaisu, mikäli tilaa ei ole riittävästi liukuovikoneistolle. Yleensä saranaovikoneistoon liitetään myös sähköisten lukitusjärjestelmien ohjauksia. Saranaovikoneisto on yleensä varustettu avaustutkalla ja turvasensorilla.

 

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down