Siirry sisältöön

Stannah-tuolihissit portaisiin

Stannah-porrashissi on akkukäyttöinen, sähkömoottorilla toimiva tuoli, joka liikkuu portaisiin kiinnitettyä kiskoa pitkin. Kisko valmistetaan yksilöllisesti joko suoriin tai kaartuviin portaisiin. Jos kaartuvien portaiden sisäkaarre on jyrkkä, voidaan hissi asentaa ulkokaarteeseen.
Tuolihissin kisko kiinnitetään suoraan porrasaskelmiin ja lattiaan. Rakennusteknisiä muutostöitä ei yleensä tarvita. Tuolin liikkeelle lähtö, kulku ja pysähtyminen tapahtuvat pehmeästi ja lähes äänettömästi. Porrashissitoimituksiin kuuluu kerroksiin tulevat kaukosäätimet, joilla hissi voidaan ajaa haluttuun kerrokseen, kun porrashissi on eri kerroksessa kuin käyttäjä.
Manuaalisesti tai sähköisesti kääntyvä istuin helpottaa tuolista siirtymistä portaiden ylätasanteella. Stannah-porrashissien istuin sekä jalka- ja käsituet taittuvat ylöspäin, jolloin kulkutilaa jää riittävästi myös kapeisiin portaisiin. Tämän vuoksi porrashissit soveltuvat hyvin myös yksityiskoteihin.
Stannah on yli sadan vuoden ajan toiminut hissivalmistaja, joka toi ensimmäisen porrashissin markkinoille noin 30 vuotta sitten. Tänä päivänä yrityksen porrashissejä käytetään lähes 50 maassa.
Stannah-porrashissien muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Hissivalikoimasta löytyvätkin sopivat mallit niin moderniin kuin perinteiseen suomalaiseen kotiin.

Hintaesimerkit

Suora tuolihissi 6 300 € sis. alv 24 %
Kaartuva tuolihissi 9 900 € sis. alv 24 %

Kysy hissin kustannusarvio

Porrashissi on portaikkoon asennettava tuoli- tai lavahissi, joka kääntyy seinälle siististi kun sitä ei käytetä. Porrashissi ei tarvitse kaidetta, vaan se voidaan asentaa myös kaiteettomiin portaisiin.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä tiedot meille, saat täysin maksuttoman hissiratkaisuehdotuksen kolmen arkipäivän sisään, sekä alustavan kustannusarvion. Ei ostovelvoitetta.


"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 14

Hissityyppi

Valitse tarpeisiisi sopiva hissityyppi*

Tuotetiedot

Stannah-tuolihissi voidaan asentaan niin suoraan kuin kaartuvaankin portaaseen. Tutustu alla esiteltyihin malleihin ja ota meihin yhteyttä. Neuvomme oikean mallin valinnassa ja autamme löytämään juuri tarpeisiisi sopivan mallin.

 

 

 


Stannah 260 Siena - kaartuvaan portaaseen

  • Tuolivaihtoehdot: Siena, Solus ja Sofia
  • Kiskovärit: Valkoinen, beige, vaalea- ja tummaruskea, musta ja harmaa.

Stannah 600 - suoraan portaaseen

  • Tuolivaihtoehdot: Siena, Solus ja Sofia
  • Kiskovärit: Hopea ja pronssi

Asentamiamme hissejä ympäri Suomen

Usein kysyttyjä kysymyksiä?

Tuolihissi liikkuu hyvin rauhallista tahtia, 0,15 metriä sekunnissa, mikä on maksiminopeus tällaisilla laitteilla. Hissi myös hidastaa automaattisesti mutkiin. Vauhtia pidetään yllä painamalla hississä olevaa vipua. Jos vipua ei paineta, hissi pysähtyy. Käyttöavaimella hissin voi lukita tarvittaessa kokonaan.

Tuolihissi on turvallinen. Siinä istutaan tukevasti kuin keittiön tuolissa ja turvavyö kuuluu vakiovarusteisiin. Hississä on myös turvalaitteita. Jos jalka lipeää astinlaudalta ja jää portaan ja astinlaudan väliin tai portaille on jäänyt esimerkiksi vaate, hissi tunnistaa tilanteen ja pysähtyy.

Tuolihissi on erittäin yksinkertainen käyttää. Vuosikymmenien aikana ei ole tullut vastaan asiakasta, joka ei olisi oppinut sen käyttöä. Tuolihissi on myös erittäin luotettava ja vikatilanteet ovat hyvin harvinaisia. Niihin myös varaudutaan ennakoivalla huollolla. Tarkastamme, huollamme ja puhdistamme hissit kerran vuodessa.

-Kyllä pystyy. Hissien kiskorakenne suunnitellaan ja toteutetaan mittatilaustyönä, jolloin se sopii hyvin portaaseen. Hissin kiskon vieressä mahtuu kävelemään. Tuoliosan parkkipaikat suunnitellaan niin, että tuoliosan säilytys on esimerkiksi alhaalla portaan vieressä.

-Kyllä tarvitaan. Ihan tavallinen 230V /10A sulakkeella varustettu pistorasia riittää. Pistorasiaan tulee kiinni pistotulppaliitännällä varustettu latauslaite, jonka kautta hississä olevat akut latautuvat. Usein pistorasia löytyy valmiina läheltä porrasta.

Tuolihissi toimii myös sähkökatkon aikana. Tuolihissi toimii akuilla, jotka latautuvat automaattisesti kerrosten päässä. Lataamisesta ei tarvitse itse muistaa huolehtia. Käyttöakkujen hiipumisen estämiseksi akut huolletaan / vaihdetaan kolmen vuoden välein.

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
crosschevron-down