Siirry sisältöön
Hissin korjaaja

Huollon asiantuntemus, tavoitettavuus ja nopeus ovat vakuuttaneet TTwestin

TTwest Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka liiketoimintaan kuuluu asunto- ja liikekiinteistöjen vuokraus-, jalostus- ja myyntitoiminta. Yrityksellä on Kuopiossa useita kiinteistöjä, mm. liikekiinteistöjä, toimistotiloja sekä teollisuuskiinteistöjä.

Ovimaticin ja TTwestin yhteistyö Kuopiossa alkoi ensimmäisen kerran noin 10 vuotta sitten. TTwest kilpailutti hissien ja oviautomatiikan huollon uuteen kiinteistöönsä ja valitsi uudeksi yhteistyönkumppanikseen Ovimaticin. Uusi yhteistyökumppani osoittautui pian niin hyväksi valinnaksi, että pikkuhiljaa myös muiden kiinteistöjen laitteiden huolto on siirretty Ovimaticille.

Ovimatic tuntee huoltokohteensa

”TTwestille on erityisen tärkeää, että laitteiden huolto toimii nopeasti ja palvelu on luotettavaa,” kertoo Sami Ikäheimonen kiinteistön huollosta.

”Toki hinnoittelunkin on oltava järkevä, mutta ensisijaisesti huoltopalvelun on pystyttävä vastaamaan nopeasti ja joustavasti hälytysluontoisiinkin tehtäviin, joita meillä on paljon. Ovimaticilta tavoittaa henkilön aina nopeasti ja helposti. Huolto tuntee omat kohteensa hyvin, tietää nopeasti mistä laitteesta ja kohteesta on kyse ja miten ongelma korjataan. Avun saa usein jo samana päivänä.”

“Ovimaticin henkilökunta on mukavaa ja tulemme aina hyvin juttuun. Hyvä ja luotettava palvelu laitteiden huollossa on osa yrityksemme kiinteistön huollon kokonaismainetta. Ovimaticin huoltopalvelu vastaa kaikkiin odotuksiimme.”

Meille on erittäin tärkeää, että laitteiden huolto toimii nopeasti ja palvelu on luotettavaa.

Huoltopalvelu

Kokemuksia meistä

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down