Siirry sisältöön

Hissiremontin hinta puolittuu vanhan hissin modernisoinnilla

Monessa kaupungissa on tänä päivänä ikääntynyttä rakennuskantaa. Kerrostaloissa on tehty pinta- ja putkiremontteja, mutta monet hissitkin ovat korjauksen tarpeessa. Valtaosa Suomen hisseistä on asennettu 60- ja 70-luvuilla.

Vanhat hissit alkavat olla epäluotettavia eivätkä täytä nykyisiä hissien turvallisuusmääräyksiä. Hisseissä on käyttökatkoja ja vikoja, eikä varaosia enää ole saatavilla. Varaosia metsästäessä käyttökatko voi venyä pitkäksikin.

Ikääntyneelle hissille on myös tyypillistä, etteivät ne pysähdy kerroksiin tarkasti. Hissin käyttäjä kompuroi helposti ylimääräiseen kynnykseen. Hissejä on yleensä taloissa, joissa asuu vanhuksia, joten kyseessä on myös käyttäjien terveys ja turvallisuus.

Taloyhtiön kokoukset ovat oiva paikka pohtia hissien korjaustarvetta. Pätevä isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus aikatauluttavat hissiremontin ajoissa. Hyvällä suunnittelulla säästetään aikaa ja rahaa.

Modernisointi on helppoa ja nopeaa

Ovimatic Oy tekee hissien modernisointia kaikille merkeille avaimet käteen -periaatteella. Hissien peruskorjausta ei tarvitse pelätä. Modernisointi on helppoa ja noin puolta halvempaa kuin uuden hissin hankkiminen. Peruskorjaus vie lisäksi puolet vähemmän aikaa kuin uuden asennus.

Myös koko peruskorjausprosessi on nopea. Hissi on nopeimmillaan peruskorjattu muutaman viikon päästä siitä, kun tarjouspyyntö on tullut. Itse remontti vie tyypillisesti kahdesta neljään viikkoa.

Olemme saaneet modernisointiprosessistamme paljon positiivista palautetta. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen, että heidän toiveitaan on kuunneltu tarkasti ja projekti on sujunut sovitusti ja aikataulun mukaisesti. Palvelumme on ollut laadukasta ja ystävällistä. Meille Ovimaticilla on myös erittäin tärkeää se, että hyvä asiakassuhde jatkuu remontin jälkeen hissin ylläpidon merkeissä. Pisimmät asiakassuhteemme ovatkin vuosikymmeniä pitkiä.

Modernisoidun hissin ominaisuuksia ovat mm:

  • Turvalaite, joka estää korin ja kuilun seinän välisen kiilautumisen
  • Kaksisuuntainen puheyhteys korista hissipäivystykseen
  • Taajuusohjattu pysähtyminen kerrokseen. Ei vaarallista kynnystä kerroksen välillä.
  • Energiatehokas ja hiljainen
  • Edustava ulkonäkö
  • Luotettava toiminta
  • Varaosien nopea saatavuus
  • Pitkä käyttöikä

Ota rohkeasti yhteyttä ja tulemme selvittämään, miten hissinne on päivitettävissä.


Ovimatic Oy
Männistönkatu 8, 70500 Kuopio

Asiakaspalvelu
Puh. 010 328 6880 (Huoltopäivystys 24 h)

ovimatic(at)ovimatic.fi
etunimi.sukunimi@ovimatic.fi

Julkaistu: 20.6.2022

Ota meihin yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
chevron-down