Autotallien nosto-ovet

Turner-Doorin autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin.
Turner-Doorin ovet valmistetaan käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa, jossa pienetkin käyttöä helpottavat yksityiskohdat on huomioitu. Turner-Doorin autotallinovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Ovien tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään silmää ja korvaa.

Turner 800-sarja

Turner 800-sarja on huippulaadukas autotallin nosto-ovimallisto. Eristeenä käytetään 45 mm polyuretaanivaahtoa. Ovi on suunniteltu nimenomaan lämpimiin autotalleihin. Valinnanvaraa on runsaasti niin pintakuvioinnin, värien kuin ikkunoidenkin suhteen. Nosto-oven lamellit on valmistettu vahvasta, galvanoidusta teräspellistä.

› Turner 800 esite (pdf)

Turner 600-sarja

Turner 600-sarja on turvallinen valinta lämpimiin autotalleihin. Ovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Oven 45 mm paksut uretaanieristeiset lamellit on päällystetty galvanoidulla teräspellillä sekä sisä- että ulkopuolelta. Asennetun oven lämpöarvo (U-arvo) on 1,0. Tukeva rakenne kestää pitkään jatkuvaa avaamista ja sulkemista. Oven tyylikäs ulkonäkö antaa autotallille viimeistellyn ilmeen.

› Turner 600 esite (pdf)

Sähköinen oven avaus

› Nice Spinkit esite (pdf)

Pasi Jormalainen
Puh. 040 5221 312
pasi.jormalainen(at)ovimatic.fi

Ennen ja jälkeen kuvia | autotallin nosto-ovet