Stannah -tuolihissit portaisiin

Ovimatic toimittaa Stannahin valmistamia istuinmallisia porrashissejä valtakunnallisesti koteihin ja julkisiin tiloihin. Porrashissit mahdollistavat liikuntarajoitteisen henkilön liikkumisen eri kerroksien välillä esimerkiksi kodissa tai julkisissa tiloissa. Stannah on yli sadan vuoden ajan toiminut hissivalmistaja, joka toi ensimmäisen porrashissin markkinoille noin 30 vuotta sitten. Tänä päivänä yrityksen porrashissejä käytetään lähes 50 maassa.

Stannah-porrashissi on akkukäyttöinen, sähkömoottorilla toimiva tuoli, joka liikkuu kiskoa pitkin, joka kiinnitetään portaisiin. Kisko valmistetaan yksilöllisesti joko suoriin tai kaartuviin portaisiin, sisä- tai ulkokaarteeseen. Asennus ei yleensä vaadi mitään muutostöitä portaisiin.

Tuolin liikkeelle lähtö, kulku ja pysähtyminen tapahtuvat pehmeästi ja lähes äänettömästi. Manuaalisesti tai sähköisesti kääntyvä istuin helpottaa tuolista siirtymistä portaiden ylätasanteella. Stannah-porrashissien istuin sekä jalka- ja käsituet taittuvat ylöspäin, jolloin kulkutilaa jää riittävästi myös kapeisiin portaisiin. Tämän vuoksi porrashissit soveltuvat hyvin myös yksityiskoteihin.

Lisäksi Stannah-porrashissien muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Hissivalikoimasta löytyvätkin sopivat mallit niin moderniin kuin perinteiseen suomalaiseen kotiin.

Uutta! Pyydä kustannusarvio porrashissistä kätevästi suoraan verkkosivuiltamme.

Stannah 600 SL - suoraan portaaseen

• Tuolivaihtoehdot: Solus ja Sofia
• Kiskovärit: Hopea ja pronssi

› Stannah 600 tuolin mitat (pdf /eng)

Stannah 260 SL - kaartuvaan portaaseen

• Tuolivaihtoehdot: Solus ja Sofia
• Kiskovärit: Valkoinen, beige, vaalea- ja tummaruskea, musta ja harmaa.

› Stannah 260 L tuolin mitat (pdf, eng)

› Stannah Solus ja Sofia tuoliesite (pdf, eng)

Pasi Jormalainen
Puh. 040 522 1312
pasi.jormalainen(at)ovimatic.fi

Galleria | Stannah-tuolihissit